Launchparty PROTOTYPE

Hi fashionable people

Deze blogpost zal in het Nederlands zijn, omdat het gaat over een nieuw concept in Antwerpen. Wanneer ik zag dat ik uitgenodigd werd voor dit event, dacht ik meteen wow wat cool. Het gaat dus over een nieuw concept in Antwerpen voor het modepubliek! Ik ben gisteren samen met mijn vriend even binnengesprongen op de launchparty van ‘PROTOTYPE’ => zo noemt het event en het zal 2x per maand doorgaan in de hippe club Publik in Antwerpen.

Ik heb gisteren alvast kennis gemaakt met het team die het concept bedacht hebben, en een gesprek gehad met Niki, onderdeel van het ‘PROTOTYPE’ team. Ze komt uit Amsterdam en daar bestaat er al zoiets in de aard, maar hier in Antwerpen, is er in het nachtleven nog niets gebaseerd op creatieve mensen, modemensen, upcoming brands, etc..

Jammer eigenlijk he, niet? Zowel ik, als het ‘PROTOTYPE’ team vinden dat er in Antwerpen zoveel mensen zijn die zich goed kleden, bezig zijn met mode, upcoming brands en artists zijn dus waarom zouden we geen concept beginnen voor dat publiek?

Ik ben helemaal enthousiast over dit concept, want zeg nu zelf? Het uitgaansleven in Antwerpen ben ik serieus beu aan het geraken. ‘PROTOTYPE’ is niet bedoeld om je ‘zat te gaan zuipen’, maar gewoon om rustig te komen dansen, te komen netwerken en plezier te maken, and ofcourse in a nice outfit! Ook zullen ze daar bloggers, creatievelingen, upcoming brands & artists in de kijker zetten.

De launchparty was super gezellig en het was te doen bij ‘Kicks & Cuts’ in de Lange Koepoortstraat 76, het is een winkel dat compleet past in het concept van ‘PROTOTYPE’. Kicks & cuts is een nieuwe, gezellige winkel die zowel een sneakerstore als barbershop is. Zeker de moeite om er eens langs te gaan, wanneer je nog eens aan het shoppen bent in Antwerpen!

Je kon er lekker een drankje komen drinken, er was leuke muziek dankzij DJ’s: Vidalvoodoo, L3EATZ, DJ Afro-Kid die zorgden voor een leuke sfeer. En ja je kon er gewoon lekker viben, kennismaken met mensen, heel gezellig. Daarbovenop heb ik nog een hele leuke totebag gekregen, thank you guys!

Zijn jullie fashionistas al even enthousiast geworden als mij, over dit nieuw concept? Kom ons dan zeker bijwonen op de opening vrijdag 29 januari in Club Publik. Ik zal al zeker en vast aanwezig zijn! Je kan je alvast op aanwezig zetten voor het event op facebook: Grand opening PROTOTYPE

Ook kan je alles opvolgen op hun Facebookpage & Instagrampage

Photographer: Kiet Hoang

Like, follow, spread the word and be there!

xoxo

S.N

  
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s