Launch The Pony Club x Teva

Hey lieverds 

Vorige week vrijdag was ik aanwezig op de launch en opening van de ‘The pony club x Teva’ collectie, hoewel ik nog examens had wou ik dit event echt niet missen. En het leek me de perfecte ontspanning na zo’n hele dag studeren!

Wat is het nu exact? The pony club is een hair salon en ze hebben samen met het sandalenmerk Teva de handen in elkaar geslagen. Je kan nog tot eind september terecht bij Antwerp Tower (14e verdieping), om de collectie te shoppen en tegelijkertijd kan je daar je haar onder handen laten nemen door the pony club.

Superleuke samenwerking als je het mij vraagt. Het is goed gevonden, de locatie is super en er is goed over nagedacht! De collectie bestaat uit T-shirts, broeken, petjes, sieraden, sokken,… en ook sandalen ofcourse. De prijzen variëren tussen de 20-30 euro voor een T-shirtje, dat valt best wel goed mee vind ik.

Het is echt een mooie collectie en ik vind het zeker de moeite om eens langs te gaan wanneer je nog eens aan het shoppen bent in Antwerpen. Dit ben ik zelf zoizo al van plan. Ik ga zeker nog eens langs om wat te scoren uit de collectie!

img_1805-1

Elke blogger die uitgenodigd was mocht ook een paar Teva sandalen kiezen, hoe leuk is dat? Ik ben zelf voor de ‘Flatform universal crackle’ gegaan, ik ben er helemaal verliefd op. Ze zijn perfect voor de zomer, en ze zitten zoo goed en gemakkelijk!
Vind jij deze ook zo leuk? je shopt ze hier. In de goodiebag zat er ook nog een lipbalsem van Teva, bionina cocosnootwater, Kevin Murphy shampoo,… En het was superleuk afgewerkt met een roosje erin.img_1788-1

Ik vond het een geslaagde opening, en launch. Super bedankt aan Oona om dit te organiseren en mij uit te nodigen!

Enjoy the pictures, en als je nog vragen hebt stel ze mij gerust!

Thanks for reading.

xoxo

S.N

Advertentie

3 gedachtes over “Launch The Pony Club x Teva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s